شاورمة فراخ بالبطاطس ( صور )
4 بطاطس مسلوقين 3/4 سلقه و مبشورين
(ابشري واحده واحده قبل الاستخدام علي طول )
دقيق
زيت
شاورمه فراخ:
شوحي شويه بصل مقطع ترنشات في شويه زيت ، حطي1/2 كيلو صدور فراخ
مقطعه صغير شوحيها لغايه ما لونها يتغير و بعد كده حطي
ملح،فلفل،سماق،زعتر و سويها ممكن تحتاج شويه ميه ، بعد ما تستوي
تكوني مقطعه طماطم صغير و شويه بقدونس و تقبلي و اطفي النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ابشري 1 بطاطس و رشي عليها شويه دقيق بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
في طاسه تيفال علي نار متوسطه حطي شويه زيت و حطي شويه بطاطس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شليها من علي النار وحطي شويه شاورمه بس مش علي الاطراف بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و غطيها بالبطاطس بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و اضغطي علي الحواف بالشكل ده علشان نلزء الجوانب كلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و حطيها علي النار تاني و كل شويه حركي الطاسه علشان قرص البطاطس يفك من تحت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اقلبيها في طبق و حطي زيت تاني في الطاسه و حطي القرص علي الناحيه
التانيه علشان ياخد لون...و كري العمليه لغايه ما المقدار يخلص انا عملي 4 قرص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد ما تستوي قطعيها و قدميها بالشكل ده مع سلطه خضرا او طحينه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
4 بطاطس مسلوقين 3/4 سلقه و مبشورين
(ابشري واحده واحده قبل الاستخدام علي طول )
دقيق
زيت
شاورمه فراخ:
شوحي شويه بصل مقطع ترنشات في شويه زيت ، حطي1/2 كيلو صدور فراخ
مقطعه صغير شوحيها لغايه ما لونها يتغير و بعد كده حطي
ملح،فلفل،سماق،زعتر و سويها ممكن تحتاج شويه ميه ، بعد ما تستوي
تكوني مقطعه طماطم صغير و شويه بقدونس و تقبلي و اطفي النار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ابشري 1 بطاطس و رشي عليها شويه دقيق بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
في طاسه تيفال علي نار متوسطه حطي شويه زيت و حطي شويه بطاطس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شليها من علي النار وحطي شويه شاورمه بس مش علي الاطراف بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و غطيها بالبطاطس بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و اضغطي علي الحواف بالشكل ده علشان نلزء الجوانب كلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و حطيها علي النار تاني و كل شويه حركي الطاسه علشان قرص البطاطس يفك من تحت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اقلبيها في طبق و حطي زيت تاني في الطاسه و حطي القرص علي الناحيه
التانيه علشان ياخد لون...و كري العمليه لغايه ما المقدار يخلص انا عملي 4 قرص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد ما تستوي قطعيها و قدميها بالشكل ده مع سلطه خضرا او طحينه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبالهنا و الشفااا