مدرسة كفر الزيات الثانوية للبنات

عزيزي الزائر/عزيزتي الزائرة: يرجى التكرم بالدخول للمنتدى إذا كنت عضو معنا أو التسجيل إن لم تكن عضو وترغب للإنضمام الى أسرة المنتدى سنتشرف بتسجيلك مع تحيات إدارة المنتدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

مدرسة كفر الزيات الثانوية للبنات

عزيزي الزائر/عزيزتي الزائرة: يرجى التكرم بالدخول للمنتدى إذا كنت عضو معنا أو التسجيل إن لم تكن عضو وترغب للإنضمام الى أسرة المنتدى سنتشرف بتسجيلك مع تحيات إدارة المنتدى

مدرسة كفر الزيات الثانوية للبنات

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مدرسة كفر الزيات الثانوية للبنات

التعلم النشط

الف مبروك حصول مدرسة كفر الزيات الثانوية بنات على جائزة المدرسة الدولية المرموقة المقدمة من المجلس الثقافي البريطاني للفترة 2012-2015 وقد تسلمتها الاستاذه فاطمة الشافعي مدير ادارة المدرسة في احتفال كبيراقيم في فندق سفير بالقاهرة تهانينا القلبية ودائما في تقدم

مواضيع مماثلة


2 مشترك

    اوعى شم النسيم قاااااااااااااادم

    hams elhob
    hams elhob
    عضو جديد


    الجدي عدد المساهمات : 23
    نقاط : 51701
    تاريخ التسجيل : 07/03/2010

    اوعى شم النسيم قاااااااااااااادم Empty اوعى شم النسيم قاااااااااااااادم

    مُساهمة من طرف hams elhob الإثنين 15 مارس 2010 - 18:06

    اولا : حلقة السمك تجيبي سمك بوري مصري ويكون معقول يعني الثلاث سمكات بوري يطلعوا حوالي كيلو وشوية ماشي
    وبعدين يتغسلوا كويس جدا وخصوصا من جوا الخياشيمws وبعدين تسيبيهم في المصفاة ينزلوا الميه اللي فيهم شوية وبعدين تفرديهم علي ورق مطبخ علي اي صينية مفرودةلحد ما ينشفوا خالص
    بعدين تجيبي كيس كبير من الاكياس بتاعة الثلاجة وتحطي فيها شوية ملح في الا رضية وبعدين تمسكي السمكة جوا الكيس وتملي الخياشيم ملح وطبعا الملح اللي هيقع هيبقي جوا الكيس وتكملي بقيت السمك بنفس الطريقة وبعدين ترصيهم مع بعض وترشي عليهم كلهم من برة وحواليهم ملح لو هما حوالي كيلو هتحطي تقريبا نصف علبة الملح الساسا وبعد كده تلفيهم كويس بحيث تطلعي الهوا من الكيس وتكتميهم مع بعض
    صور فسيخ سريع وسهل وطعمةجنااان في منتدى فتكات
    واكيد طبعا اكياس السوبر ماركت ما فيش اكتر منها تحطي في كيس جو ا كيس وفي الا خر تلفيهم كويس مع بعض وممكن تلفي الاخر بسوليتب وتحطيه في صينية او علبة حرفها عالي وتخبيها في فرن البوتاجاز صور فسيخ سريع وسهل وطعمةجنااان في منتدى فتكات
    جينا للمهم هنسيبهم مدة قد ايه؟
    لو بتحبيه في اول درجات الحادق يبقي بعد 4 ايام
    لو بتحبيه حادق وسط يبقي اسبوع
    لو بتحبيه حادق جدا يبقي انسيه زي ما انتي عايزة اسبوعين لحد شهر وابقي من الاساس زودي الملح شويه
    وكل ما كان الجو حر يبقي احسن ويستوي بسرعة
    وبالف هنا وصحه وعافيه
    جربوا وقولولي رايكم؟
    كان نفسى احط لكم الصور من جمالة والله
    April
    April
    عضو ذهبي
    عضو ذهبي


    الحمل عدد المساهمات : 367
    نقاط : 53388
    تاريخ التسجيل : 21/01/2010

    اوعى شم النسيم قاااااااااااااادم Empty الاكله التى يعشقها كل المصريين

    مُساهمة من طرف April الثلاثاء 16 مارس 2010 - 9:00

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة 26 أبريل 2024 - 19:58